Limitovaná edice
Novinka
Jordi´s 100% hořká čokoláda ECUADOR LIMITED 50 g

Jordi's
ECUADOR LIMITED
100% hořká čokoláda 50 g

Není skladem
ořechy
Tóny
Silná
Intenzita
květiny
Dochuť

Stovka a z Ekvádoru. V krásném obalu, v limitované edici, bez jediného zrnka cukru. Chuťové tóny pražených ořechů, dochuť po květinách. Krásný kontrast nejen pro milovníky 100% tabulek.

128
114 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176053622 Hmotnost: 50 g, 100 g = 256,00 Kč

Složení

kakaové boby. Obsah kakaové sušiny: 100 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2653/634 kJ/kcal
Tuky
50 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
31 g
Sacharidy
31 g
    z toho cukry
0 g
Vláknina
g
Bílkoviny
14 g
Sůl
méně než g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST